ESP

Repartiment de flyers fulletons i catàlegs a Barcelona


El repartiment de flyers, fulletons i catàlegs, és una estratègia de màrqueting directe efectiva per promocionar productes, serveis o esdeveniments. Cal seguir una bona estratègia per dur a terme un repartiment de flyers i catàlegs de manera òptima i amb resultats. A Buzoneo directo, juntament amb el nostre client, definim els objectius, identifiquem l'audiència objectiu, la seva localització, per dirigir tots els nostres esforços de manera efectiva, en la promoció de la campanya de repartiment.


Disseny atractiu de flyers fullets o catàlegs

Creem i dissenyem flyers i catàlegs visualment atractius i que destaquin la informació més rellevant. Utilitzant colors cridaners i un disseny net i clar, motivant un efecte de crida a lacció o atenció de lusuari final. La informació als materials ha de ser clara i fàcil d'entendre. Inclou beneficis, ofertes especials i trucades a lacció. Gràcies a la nostra tecnologia avançada, seleccionem les ubicacions estratègicament, llocs freqüentats per l'audiència objectiu. Poden ser àrees comercials, esdeveniments locals, o fins i tot bústies de correu en àrees residencials i particulars.


El nostre equip de professionals en el repartiment estan ben informats sobre els interessos de l'empresa i l'oferta. També han de ser amigables i respectuosos en abordar les persones. Distribuïm els materials en moments i dies en què el públic objectiu és més receptiu. Per exemple, els caps de setmana poden ser ideals per a esdeveniments locals.


Integració amb mitjans digitals per al repartiment de flyer

Incloure codis QR o informació de xarxes socials als materials impresos perquè els clients potencials puguin obtenir més informació en línia. Mesurem els resultats i el procés de la campanya, el client sap en tot moment com va el desenvolupament de la campanya.


Recorda que la consistència i la repetició són clau en aquest tipus destratègies. Un únic repartiment pot no generar resultats desitjats, però una campanya ben planificada i executada al llarg del temps pot ser molt efectiva.


+ Tornar


Avis Legal   Politica de Cookies

Disseny