ESP

Bustiada a Barcelona i repartiment de Publicitat

Bústia Responsable

Som un equip jove i innovador. Preparats per ajudar-lo a assolir els seus objectius. L'any 2008, de la unió de diversos professionals del màrqueting i la distribució neix Buzoneo Directo.


Buzoneo Directo és una empresa de serveis especialitzada en la distribució directa de publicitat a bústies, porta a porta...

Els més de 20 anys d'experiència del personal que la compon i estar al carrer cada dia avalen una infinitat de projectes amb èxit.


Oferim un servei Directe a tots els nostres clients, comptem amb una plantilla pròpia amb personal altament qualificat, de vehicles propis de gran capacitat i de magatzems propis a diverses comarques, aquests trets ens distingeixen de la resta d'empreses competidores.


Ens avancem als nostres competidors incorporant un sistema de control on line pioner al sector de la distribució de publicitat directa. Disposem d'una nova eina de Geomarketing amb dades reals del cadastre actualitzat.


SERVEIS I ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING

  • Distribució de Flyers

    Distribució de Flyers

  • Geobussó

    Geobussó

  • Publicitat a Barcelona

    Publicitat a Barcelona

VEURE TOTS ELS NOSTRES SERVEIS

Avis Legal

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.