ESP

Bustiada a Barcelona i repartiment de Publicitat

Bústia Responsable

Som un equip jove i innovador. Preparats per ajudar-lo a assolir els seus objectius. L'any 2008, de la unió de diversos professionals del màrqueting i la distribució neix Buzoneo Directo.


Buzoneo Directo és una empresa de serveis especialitzada en la distribució directa de publicitat a bústies, porta a porta...

Els més de 20 anys d'experiència del personal que la compon i estar al carrer cada dia avalen una infinitat de projectes amb èxit.


Oferim un servei Directe a tots els nostres clients, comptem amb una plantilla pròpia amb personal altament qualificat, de vehicles propis de gran capacitat i de magatzems propis a diverses comarques, aquests trets ens distingeixen de la resta d'empreses competidores.


Ens avancem als nostres competidors incorporant un sistema de control on line pioner al sector de la distribució de publicitat directa. Disposem d'una nova eina de Geomarketing amb dades reals del cadastre actualitzat.


 • REPARTIMENT DE PUBLICITAT A MÀ

  Repartiment de publicitat en mà, selectiva i geolocalitzada, propaganda de lliurament per zones, publicitat a zones concretes, comerços o Empreses.

 • REPARTIMENT DE PUBLICITAT MASSIVA

  Repartiment massiu de publicitat i bustiada a Barcelona, propaganda efectiva de lliurament en habitatges, cases particulars, comerços o Empreses.


SERVEIS I ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING • Distribució de Fullets i Catàlegs


  DISTRIBUCIÓ DE FULLETS I CATÀLEGS

  Repartiment massiu i efectiu de propaganda en fullets, catàlegs o revistes, distribuïdors a tot Catalunya. Campanyes de bustiada per a les teves zones seleccionades, màrqueting geolocalitzat.


 • Control de la Bústia o Repartiment


  CONTROL DE LA BÚSTIA O REPARTIMENT

  En tot moment la teva campanya té un seguiment i control en viu perquè tots els clients puguin tenir accés i poder seguir el procés amb total transparència i coneixement en el desenvolupament.VEURE TOTS ELS NOSTRES SERVEIS DE BÚSTIA I PUBLICITAT A BARCELONA

Darreres notícies de bustiada i repartiment de publicitat


Avis Legal   Politica de Cookies

Disseny