ESP

Bustiada a Barberà del Vallès


Repartiment de publicitat en mà, geolocalitzat i de manera selectiva per a Empreses i comerços, repartiment per zones i en llocs estratègics. Som un equip jove i innovador. Preparats per ajudar-lo a assolir els seus objectius. L'any 2008, de la unió de diversos professionals del màrqueting i la distribució neix Buzoneo Directo.


Buzoneo Directo és una empresa de serveis especialitzada en la distribució directa de publicitat a bústies, porta a porta...


Els més de 20 anys d'experiència del personal que la compon i estar al carrer cada dia avalen una infinitat de projectes amb èxit.


Oferim un servei Directe a tots els nostres clients, comptem amb una plantilla pròpia amb personal altament qualificat, de vehicles propis de gran capacitat i de magatzems propis a diverses comarques, aquests trets ens distingeixen de la resta d'empreses competidores.


Ens avancem als nostres competidors incorporant un sistema de control on line pioner al sector de la distribució de publicitat directa. Disposem d'una nova eina de Geomarketing amb dades reals del cadastre actualitzat.


Com a Empresa de Màrqueting Directe oferim un altre tipus de serveis com:


- Mailing directe

- Distribució en mà

- Poming

- Cartells publicitaris

- Publicitat en parabrises o retrovisors

- Sampling

- Publicitat mòbil

- Personal per a fires i congressos

- Creació de la imatge corporativa

- Expositors i Packaging

- Merchandising en general

- Disseny web

- Disseny gràfic

- Publicitat exterior


+ Tornar


Avis Legal   Politica de Cookies

Disseny