ESP

Servei de Poming a Barcelona


Servei de Poming a Barcelona, ​​publicitat a portes de mostres de productes, a nivell informatiu o de promocions, amb dissenys adaptats per atraure l'atenció de l'usuari a la pròpia porta.


Representa una bona estratègia de Màrqueting que pot complementar-ne d'altres, resulta cridanera i no sol passar desapercebuda.


Les Campanyes que es realitzen, són selectives i es desenvolupen amb el control i geolocalització necessari per al bon desenvolupament de les mateixes. Mantenint en tot moment els clients ben informats.


Aquest tipus de publicitat directa busca resultats òptims a curt termini i solen resultar molt efectives en èpoques nadalenques, temporades promocionals o propostes comercials dirigides a un radi petit al voltant del comerç o negoci anunciant.


+ Tornar

Avis Legal

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.