ESP

Com crear un eslògan original

Crear un eslògan efectiu i que resulti original per als usuaris, requereix una combinació de creativitat, concisió i rellevància per a la teva marca, producte o servei. A Buzoneo Directo us expliquem alguns passos a tenir en compte per crear un eslògan:


Conèixer bé la teva marca o producte:

Abans de començar, assegureu-vos de comprendre completament què representa la vostra marca o què ofereix el vostre producte. Identifica els teus valors fonamentals, el teu públic objectiu i el teu posicionament al mercat.


Definir un missatge clau per al teu eslògan


Quin missatge vols comunicar amb el teu eslògan? Quin és el benefici principal que la teva marca o producte ofereix als teus clients? El teu eslògan ha de capturar aquest missatge de manera clara i concisa.


Sigues memorable:

Cerca paraules o frases que siguin enganxoses i fàcils de recordar. La repetició, l'aliteració o el joc de paraules poden ajudar a fer que el teu eslògan es destaqui.


Ser únic:

Intenta trobar alguna cosa única o distintiva sobre la teva marca o producte i reflectir-ho al teu eslògan. Evita fer servir clixés o frases genèriques que es puguin aplicar a qualsevol altra empresa. Cal diferenciar-se i trobar-ne l'exclusivitat.


Que sigui rellevant:

El teu eslògan ha de ser rellevant per a la teva audiència i ressaltar per què la teva marca o producte és la millor opció per a ells.


Aconseguir la brevetat:

Els millors eslògans solen ser curts i directes al punt. Intenta mantenir el teu eslògan en una frase curta o fins i tot en una sola paraula si és possible.


Provar i optimitzar:

Una vegada que tinguis algunes idees, prova-les amb amics, col·legues o fins i tot amb enquestes en línia per veure com ressonen. Està obert a la retroalimentació i continua refinant el teu eslògan fins que en trobis un que funcioni bé per a la teva marca.


Recorda que un bon eslògan pot evolucionar amb el temps, així que no tinguis por de revisar-lo o actualitzar-lo si és necessari per mantenir-lo rellevant i efectiu.


Com crear un eslògan original


+ Tornar


Avis Legal   Politica de Cookies

Disseny